CornelisBand

 

Cornelisband er et topswingende band, der fremfører sange af og om Cornelis Vreeswijk, den kendte svenske nationalskjald. Steen Svanholm er den eneste dansker med tilladelse til at sætte musik til de tekster, Cornelis ikke selv nåede, før han døde i 1987, 50 år gammel. Det er begavet, musikalsk og så sjovt, at selv vestjyder kommer ud af posen og ler højlydt. Varighed: 90 minutter.

 

Anbefalinger

“På vegne af bestyrelsen, kan jeg sige at vi var meget tilfredse med arrangementet. Musikerne var professionelle omkring afviklingen af det og de lagde op til en rigtig god stemning som publikum tog godt imod. Vi har kun hørt ros og anerkendelse fra vores medlemmer. Det er et fantastisk band som ikke kun formidler fremragende musik, men også gør det på en helt unik og personlig måde.“
-Victoria Katrine Thygesen, formand for Folk for Folk

 

“I Frederikssund Viseklub har vi 8-10 danske og udenlandske kunstnere om året, og det har i årenes løb givet mange dejlige, musikalske oplevelser. Ind imellem er der så et “stjerneskud”, som giver én en helt fantastisk oplevelse af, hvorfor det egentlig er, man holder så meget af viser. Sådan en oplevelse havde vi i viseklubben den 20. marts i år, hvor Cornelisband spillede og sang, så vi alle som én overgav os fuldstændig. Denne danske trio fortolkede den gamle mester på fornemmeste vis med en energi, der gjorde viserne levende og bevægende. Steen Svanholm og orkesteret synger og spiller så det er en fryd for øret. Nogle viser holder sig til Vreeswijks form, andre har de taget under kærlig behandling, og det er blevet både nyt, spændende og hamrende musikalsk. De kommer publikum i møde på en meget charmerende måde, og deres optræden når langt ud over scenekanten. Til alle jer, der holder af viser: Så tag dog og book dem!”
-Hanne Jørgensen, Frederikssund Viseklub

 


PR fotos

 


Lyd

 


Prisramme

 

Kvintet 12.000 – 15.000 kr.
Kvartet 9.000 – 12.000 kr.
Trio 7.000 – 9.000 kr.
Duo 5.000 – 7.000 kr.
Solist 3.000 – 5.000 kr.